COCINA CON TÉ VERDE - RECETAS FÁCILES CON MATCHA

Bienvenidos a nuestro blog COCINA CON TÉ VERDE! En él iremos publicando una colección de recetas con MATCHA, una variedad de té verde japonés. Gracias a su fina textura en forma de polvo, el MATCHA permite una perfecta combinación con leche, yogurt, harina, nata, azúcar, chocolate, sal, ...etc. Además, posee un alto contenido en catequinas, una fuente natural de antioxidantes, así como muchísimas vitaminas. Anímate y aprende a disfrutar del delicioso sabor e intenso olor del MATCHA. Su color verde es 100% natural y aporta a los platos un exótico toque aprovechando todas sus saludables propiedades. COPYRIGHT Todas las imagenes y fotos que aparecen en esta web están protegidas por las leyes de la propiedad. info@thematchahouse.com

sábado, 20 de noviembre de 2010

Revista Time Out Barcelona Nº 140Time Out Barcelona Nº140, 27 d'octubre - 2 de novembre de 2010

Ho hem trobat - Te verd per beure y per cuinar

Pastissos, infusió, gelats, sopes, sushi, galetes...Són tan sols algunes de les possibilitats culinàries que pot tenir el matcha, un te verd japonès en pols. Si voleu veure tot el que pot donar de si doneu un cop d'ull a http://cocinaconteverde.blogspot.com. Una empresa, meitat japonesa, meitat catalana, The Matcha House, ha decidit impotar a Barcelona aquest te que triomfa a Nova York i París.

Ells defensen que, a part de totes les propietats que té el te verd - és una font d'antioxidants i, a més, aporta vitamina A, B, C i E - el matcha suma una virtut més. "És l'única varietat de te verd de la qual el cos humà aprofita el 100% de les propietats, perquè dins del fi pols de color verd, sí troba la fulla sencera. Prendre una tassa de matcha equival a prendre´n deu de qualsevol altre te verd", asseguren.

Restaurants Icho, Sakura-Ya i La cuina de l'Uribou ja l'utilitzen - Silvia Marimon

Té verd matcha. 30 grams (16,09€).
Bubó (Caputxes, 10) T. 93.268.7224.
Tofu Català (Aribau, 119) T.93.453.7352.
www.thematchahouse.com
http://shop.thematchahouse.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario